Detectivedinner aanbieden in uw eigen restaurant

 Detectivedinner VOF (het bedrijf achter Detectivedinner) verzorgt al jaren op diverse locaties in Nederland moorddiners voor groepen van 8 tot en met 70 personen. Al vele duizenden mensen hebben een hilarische avond meegemaakt met ons moordspel " Moord op de Orient Express " of " Sabotage in het circus ".

Voor de realisatie van Detectivedinner werken wij samen met freelance spelleiders en enthousiaste restauranthouders. Momenteel werken wij samen met circa 35 restaurants. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste, restauranthouders. Wij verwachten van u het volgende:

  • Een of meerdere aparte ruimtes waar het spel gespeeld kan worden.
  • De mogelijkheid een 3-gangenmenu aan te bieden voor circa € 25,00.
  • Bereid zijn mee te gaan in onze annuleringsvoorwaarden.

VEELGESTELDE VRAGEN

"Kunnen jullie Detectivedinners verzorgen in mijn restaurant?"

Detectivedinner is altijd op zoek naar geschikte locaties om moorddiners te kunnen verzorgen. We willen op termijn landelijke dekking hebben, maar dit vraagt een hoop tijd, onder andere vanwege het selecteren en opleiden van onze spelleiders. Afhankelijk van het aanbod van restaurants bepalen wij in welke nieuwe regio wij Detectivedinners willen aanbieden. Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede locaties, maar kunnen u niet garanderen dat wij direct met u een samenwerking aan kunnen gaan.

"Hoe gaat het in zijn werk?"

 Op onze website wordt alle informatie geplaatst over uw restaurant en de Detectivedinner-mogelijkheden aldaar. Reserveringen gaan via onze website. Bij een reservering van een moordspel nemen wij contact met u op om te kijken of u beschikbaarheid heeft. Ook gaan wij op zoek naar een beschikbare spelleider (of meerdere, in het geval van grote groepen). Als iedereen akkoord geeft versturen wij schriftelijke bevestigingen naar alle partijen. Op de avond zelf komt onze spelleider alles in goede banen leiden. Hij of zij zit bij de groep aan tafel en zorgt er voor dat u als restauranthouder er geen omkijken naar heeft.

"Hoe is het moordspel financieel geregeld?"

In overleg met het restaurant stellen wij diverse arrangementen samen. De prijs van een arrangement bestaat uit de prijs van het menu, vermeerderd met de kosten voor spelbegeleiding. De spelersgroep betaalt aan het einde van de avond alle kosten aan het restaurant. Detectivedinner stuurt daarna het restaurant een factuur voor de geleverde diensten.

 

"Welke eisen stellen jullie aan de locatie?"

De belangrijkste eis die wij stellen is dat het moordspel gespeeld kan worden in een aparte ruimte, zodat de groep geen last heeft van de overige gasten en andersom.

 

"Zijn er kosten aan verbonden?"

Er zijn geen vaste kosten verbonden aan de samenwerking tussen een restaurant en Detectivedinner. U betaalt alleen de kosten van spelbegeleiding indien er een moorddiner gespeeld wordt. Deze kosten zitten verwerkt in de arrangementsprijs.

 

"Wat schiet ik er mee op?"

Door Detectivedinners aan te bieden in uw restaurant kunt u zich op een leuke manier onderscheiden van ander restaurants. U geeft uw bestaande klantenkring een extra gelegenheid om terug te komen. Daarnaast zullen ook nieuwe klanten uw restaurant via ons weten te vinden.

 

"Merken de overige gasten iets van het moordspel?"

De overige gasten hebben in principe geen last van een Detectivedinner. Hooguit komt de spelersgroep verkleed binnen (dit komt soms voor). Het spel wordt gespeeld in een aparte ruimte. Wij werken niet met attributen.

 

"Wat verwachten jullie verder van mij?"

Allereerst verwachten wij natuurlijk een enthousiaste houding om samen met ons dit concept in uw restaurant neer te zetten. Zo leveren wij flyers en posters aan en verwachten wij dat u uw uiterste best doet om deze onder de aandacht te brengen van uw gasten. Om snel te kunnen reageren op reserveringen gaan wij er van uit dat u minstens eenmaal per dag de mogelijkheid heeft om uw e-mail te controleren op aanvragen. Op die manier kunnen wij onze klanten snel laten weten of zij bij ons een Detectivedinner kunnen spelen.

 

"Klinkt allemaal interssant. Hoe nu verder?"

Indien u interesse heeft verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via het contactformulier van deze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk iets van ons laten horen. Geef in uw bericht informatie over uw restaurant, in ieder geval de naam, indien aanwezig website en welke mogelijkheden u heeft op het gebied van een aparte ruimte.

Interesse? Neem contact met ons op.

 Meer informatie over dit moordspel? Mail ons of bel 035 - 7123234