Moorddiner op locatie

In overleg is het mogelijk een Detectivedinner op locatie te doen. Qua locatie kunt u denken aan een restaurant waar wij nog niet mee samenwerken, maar het is ook mogelijk om een Detectivedinner te doen op een volledig eigen locatie (bijvoorbeeld in een bedrijfspand of verenigingsgebouw). Het is niet mogelijk om een Moorddiner bij iemand thuis te spelen. Wij komen naar uw locatie toe en verzorgen het moordspel. U dient zelf de catering te verzorgen (ook voor de spelleider), wij komen alleen het spel verzorgen.

Om een optimaal Detectivedinner te verzorgen is het bij een restaurant wenselijk dat er een aparte ruimte is en u dus geen last heeft van andere gasten (en zij niet van u). Ook is een bepaalde tafelindeling noodzakelijk, zodat iedereen elkaar goed kan horen en zien en er voldoende ruimte is voor de spelattributen.

Voor een moorddiner op locatie rekenen wij de volgende kosten:

Spelbegeleiding € 25,00per persoon
Voorbereidingskosten € 25,00éénmalig
Vergoeding reistijd en reiskosten € 0,50per kilometer heen- en terugreis vanuit Naarden *

* De vergoeding van reistijd en reiskosten geldt per spelleider. Per groep van 14 personen of minder is één spelleider nodig. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

U ontvangt van ons een voorschotfactuur van 50% van het totaalbedrag. Deze dient een week voor het Detectivedinner betaald te zijn. Na afloop ontvangt u een factuur voor het resterende bedrag.

Bereken de kosten

Aantal personen
Postcode locatie(invoeren zonder spatie)

Klik hier om een Detectivedinner te reserveren op een eigen locatie.

LET OP !! Deze berekening gaat uit van onze standplaats Naarden. Inmiddels hebben wij locaties en spelleiders op diverse plekken in het land. De kans is dan ook groot dat deze kosten stukken lager zullen uitvallen. Neem contact met ons op voor een concreet voorstel.

 Meer informatie over dit moordspel? Mail ons of bel 035 - 7123234